Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

MINI-KRAK 2023

Wie was hét -18 jarige talent van Mortsel in 2023?

Roxanne Verschueren

Waarom wil je deze persoon nomineren?

Roxanne Verschueren, slechts 14 jaar oud, heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door Belgisch kampioen te worden in 3D-archery voor 2023, slechts een jaar na het vestigen van een Belgisch record in dezelfde discipline! Deze uitzonderlijke prestaties maken haar tot het jeugdtalent van Mortsel voor 2023. Haar toewijding en vaardigheid in 3D-archery, een veeleisende sport die zowel fysieke precisie als mentale focus vereist, zijn bewonderenswaardig. Roxanne's vermogen om op zo'n jonge leeftijd uit te blinken, ondanks de intensieve training en competitiedruk, toont haar uitzonderlijke talent en vastberadenheid. Naast haar sportieve successen staat Roxanne bekend om haar positieve houding binnen de club. Ze is altijd vrolijk en haar enthousiasme is aanstekelijk. Haar aanwezigheid verrijkt de clubcultuur, en ze is een rolmodel voor zowel leeftijdsgenoten als jongere clubleden. Roxanne's positieve instelling, gecombineerd met haar indrukwekkende prestaties, maakt haar niet alleen een kampioen in de sport, maar ook een geliefd lid van de club. De erkenning van Roxanne als jeugdtalent van Mortsel is een viering van haar sportieve uitmuntendheid en haar bijdrage aan de positieve sfeer in de club. Haar prestaties inspireren anderen en laten zien wat mogelijk is met toewijding en passie. Roxanne Verschueren is een ware ambassadeur voor zowel 3D-archery als voor de jeugd van Mortsel, en een voorbeeld van hoe jong talent kan floreren met de juiste ondersteuning en teamspirit.

In welke vereniging is deze persoon actief?

FCM vzw: La Fidélité - Constantia Mortsel, Anno 1825

GA NAAR HET STEMFORMULIER
13
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Ik nomineer deze persoon , omdat mijn vriendin ze heel goed kent
Ze is 1 van de liefste personen die ik ken ze is gedreven,ze is leergierig en wil alles leren. ze geeft niet op en blijft oefenen tot het perfect is het is een eer voor mij om haar als men dochter te hebben als er iemand die nominatie verdiend ISS Roxanne het wel
Wat een prestatie op zo een jonge leeftijd, zo een doorzettingsvermogen/volharding met zoveel plezier, dat moet in de kijker gezet worden! Een voorbeeld voor velen. Mijn nominatie krijgt ze alvast! Nog heel veel plezier en uitdagingen toegewenst!
Power girl! Dat verdient een overwinning!
Ik nomineer roxanne ze verdient het om te winnen!
Zo trots op jou Roxanne!! Ik ben onder de indruk! You rock girl! Je verdient het dubbel en dik om de titel van jeugdtalent Mortsel te winnen!
Pracht meid ,en verdienstelijke sport dame. Verdient om te winnen . ik nomineer haar.
Na twee keer Belgisch kampioen te worden, verdient Roxanne het om nog eens extra in de schijnwerpers te staan voor haar super (!) prestaties 🏆
Top meid met een groot hart. Doe zo verder lieve dochter van me.
Ik nomineer Roxanne, Geweldige prestatie afgelegd en geeft een goeie sfeer voor gezelschap! Geweldig voor zo’n jonge leeftijd.
Omdat zij de beste boogschieter van België is en trots van een dochter ❤️
een geweldige prestatie afgelegd!
Ik nomineer Roxanne omdat zij dat verdient