Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

De Nieuwe M'ies!

In 2020 organiseerden we voor de eerste keer de M'ies. We gaan sindsdien een stap verder dan enkel onze sportkampioenen vieren. Elk jaar willen we onze verenigingen, onze talenten en vrijwilligers in de kijker zetten.

Vanaf dit jaar veranderen we een aantal zaken.

WIJZIGING CATEGORIEËN

Er zijn vanaf nu 4 categorieën:

1. M-TOP 2023: welke Mortselse vereniging was dé vereniging van 2023? Welke vereniging onderscheidde zich van de andere verenigingen?

2. MINI-KRAK junior 2023: wie was hét -18 jarige talent van Mortsel in 2023? Dit kan een inwoner van Mortsel zijn, die actief is in een vereniging buiten Mortsel, of een lid van een Mortselse vereniging (deze persoon hoeft dan niet noodzakelijk in Mortsel te wonen).

3. MAXI-KRAK 2023: wie was hét +18 jarige talent van Mortsel in 2023? Dit kan een inwoner van Mortsel zijn, die actief is in een vereniging buiten Mortsel, of een lid van een Mortselse vereniging (deze persoon hoeft dan niet noodzakelijk in Mortsel te wonen).

4. M-VRIJWILLIGER 2023: welke vrijwilliger, actief in een Mortselse vereniging, verdient dit jaar een plaats op het podium? Welke vrijwilliger wilt jouw vereniging dit jaar eens extra in de kijker zetten?

EERST NOMINEREN EN DAN STEMMEN

Vanaf 1 december kan er genomineerd worden. Stemmen kan op dat moment nog niet. Na 10 januari 2024 kan er niet meer genomineerd worden.

APARTE STEMRONDE

Vanaf 15 januari tot 5 februari 2024 kan er gestemd worden op de genomineerde verenigingen, krakken en vrijwilligers.

Je kan 1 keer stemmen, je mag in elke categorie op maximum 3 genomineerden stemmen. Iedereen mag stemmen. je moet geen account maken op te kunnen stemmen.

De stemming verloopt via een aparte stemknop. Je kan daarom het aantal stemmen niet meer zien. 

BEKENDMAKING WINNAARS

Alle genomineerden worden uitgenodigd voor de viering in de Mark Liebrechtschouwburg op woensdag 28 februari 2024. 

We houden de stemming en de winnaars geheim tot op de viering. Na de viering maken we de winnaars bekend bij het grote publiek.

IEDEREEN WIL WEL EENS WINNEN

Sommige personen of verenigingen hebben een groter netwerk dan anderen en kunnen meer stemmen verzamelen.

Om te vermijden dat dezelfde winnaars jaar na jaar terugkeren, voeren we een beperking in. Je kan in een periode van vijf jaar maximaal twee keer de eerste prijs winnen. Als dezelfde persoon of vereniging toch het meeste aantal stemmen verzamelt in het 3e, 4e en 5e jaar, dan krijgt die een eretitel.

 

NOMINEER HIER EEN VERENIGING OF PERSOON

 

Deel op facebook
Deel op twitter