home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Viering winnaars M'ies 2023

01-03-2024

Wie zijn dé grote winnaars van de Mortselse M’ies 2023?

Op 28 februari maakten we de winnaars bekend.  De prijsuitreiking vond plaats in de Mark Liebrecht Schouwburg. Vervolgens mochten de verenigingen, vrijwilligers en krakken genieten van een hapje en een drankje tijdens de receptie 't Parkske.

 In totaal werden meer dan 3000 stemformulieren ingevuld, goed voor bijna 7500 stemmen.

Dit zijn de winnaars:

 Categorie M-TOP - De vereniging of organisatie die zich het voorbije jaar op alle gebied onderscheidde van de anderen:

·        1e plaats Famuse met 491 stemmen

·        2e plaats Scouts 32/48 St. Albertus- Lieven Gevaert met 354 stemmen

·        3e plaats Flipper Mortsel vzw met 310 stemmen

 Categorie MINI-KRAK - Wie was hét -18-jarige talent van Mortsel:

·        1e plaats Andrev Konovalov van Satori Kwai met 388 stemmen

·        2e plaats Roxanne Verschueren van La Fidelité-Constantia vzw (FCM) met 227 stemmen

·        3e plaats Bo Vranckx van La Fidelité-Constantia vzw (FCM) met 204 stemmen

 Categorie MAXI-KRAK - Wie was het +18-jarige talent van Mortsel:

·        1e plaats Lieve Van Den Wouwer van La Fidelité-Constantia vzw (FCM) met 263 stemmen

·        2e plaats Paul Crauwels van Satori Kwai met 261 stemmen

·        3e plaats Dries Ponnet van Satori Kwai met 260 stemmen

 Categorie M-Vrijwilliger - Welke vrijwilliger, actief in een Mortselse vereniging, verdient dit jaar een plaats op het podium:

·        1e plaats Edwina Stoot van Scouts 32/48 met 422 stemmen

·        2e plaats Paul Pauwels van Satori Kwai met 268 stemmen

·        3e plaats Griet Lambrecht van Natuurpunt met 258 stemmen

 

Meer nieuws & activiteiten

Wie wint de M'ies van 2023?

De nominaties

Ontdek de genomineerden

M- VRIJWILLIGER

Wie was dé vrijwilliger van jouw (Mortselse) vereniging in 2023?

Paul Pauwels
Paul is veel meer dan een M-vrijwilliger voor Satori Kwai Mortsel. Hij draagt onze club zijn warm hart toe. Al jaar en dag geeft Paul trainingen ju-jitsu en escrima, en is hij bestuurslid. In 1974 had Paul zijn 1e ju jitsu training en zal in 2024 een halve eeuw op de tatami staan. In 2022 behaalde hij de 10e dan bij ju-jitsu, de hoogst haalbare graad. Ook in escrima behaalde hij de hoogste graad, pangulong guro genaamd. Hij is initiatiefnemer voor verschillende clubactiviteiten, zoals de taikai en marathontraining. Dank zij zijn inspirerende trainingen is hij gekend in vele landen, waar hij trainingen gaat geven, bijwonen en onderhoudt hij de nauwe contacten zodat hij deze fantastische evenementen kan organiseren. Verder is dank zij hem een jaarlijks eetfestijn in het leven geroepen, telkens met een ander land als gastronomisch thema. Hij heeft een goed zicht op alle taken die dienen te gebeuren op de tweemaandelijkse ’s Tofdagen, dat hij dan ook trekt, en onder de aanwezige helpers de taken verdeelt. Zijn liefde voor de sport gaat verder dan de grenzen van Satori Kwai Mortsel. In 2000 werd hij mede-oprichter van de Vlaamse Ju Jitsu Federatie vzw, werd er Algemeen Technisch Directeur vanaf 2005 en sinds 2012 is hij ere-technisch directeur. Sinds 2020 is Paul voorzitter van de ‘Styles and Grading Commission’ van de JJIF en sinds 2023 is hij voorzitter van de Ethische Commissie van de VJJF Zoals je al leest, Paul is meer dan een vrijwilliger! Stemmen maar!
inge v.
0 0
lees meer

M-TOP 2023

Welke vereniging was DE vereniging van 2023? 

 

Natuurpunt Mortsel
Natuurpunt Mortsel telt ongeveer 950 leden en zet zich in voor meer en betere natuur in Mortsel.

GA NAAR HET STEMFORMULIER
Erik V.
0 0
lees meer

M-TOP 2023

Welke vereniging was DE vereniging van 2023? 

 

Chiro Stam
Wij zijn de énige Chiro in Mortsel en een enorm toffe bende! Iedere zondag staan we voor jullie klaar en spelen we leuke spelletjes met onze zotte leidingsploeg! Plezier verzekerd! In 2002 zijn we ontstaan uit een fusie van 3 Mortselse chirogroepen: Luit, Lode en Bem. Wegens allerlei omstandigheden besloten wij 20 jaar geleden de handen in elkaar te slaan en tot hiertoe is dat een succesvolle zet gebleken. We zijn een gezellige groep. We streven naar een optimale sfeer en gezelligheid. Chiro Stam staat voor plezier, avontuur, vrienden, sport en spel en vooral '(st)ambiance'!

GA NAAR HET STEMFORMULIER
Chiro S.
0 0
lees meer

M-TOP 2023

Welke vereniging was DE vereniging van 2023? 

 

De Dorpsgenieters
De Dorpsgenieters is een groep mensen uit Mortsel-dorp. In 2024 organiseren zij voor de tiende maal de Ronde-van Mortsel-dorp. Deze Ronde is een recreatief sportevenement in en door Mortsel-dorp; door de samenwerking met de parochie, school, jeugdbewegingen, turnverenigingen, ouderkomitee, middenstand, ... en vele vrijwilligers zijn we in de mogelijkheid om telkens een parcours uit te stippelen dat door de kerk, de school, de RVT's, de lokalen van de jeugdbewegingen en andere mooie plaatsen van Mortsel-dorp loopt; het evenement is opgesplitst in een Mini-Ronde voor de kleuters, een Speelse Ronde ( met hindernissen) voor de jongeren, en een Sportieve Ronde. De Ronde wordt afgesloten met een optreden. En dit helemaal gratis...

GA NAAR HET STEMFORMULIER
Hilde V.
0 1
lees meer

MAXI-KRAK 2023

Wie was hét +18-jarige talent in Mortsel in 2023?

Lieve Van Den Wouwer
Lieve Van Den Wouwer heeft in 2023 opnieuw indruk gemaakt in de wereld van 3D-archery door een gouden medaille te winnen in de dames 50+ longbow categorie, na het vestigen van een Belgisch record in 2022. Haar prestaties worden nog indrukwekkender door het vestigen van een nieuw Belgisch record in 2023, waarmee ze haar eigen record verbetert. Haar successen strekken zich uit tot internationale competities, waaronder Europese en wereldkampioenschappen, waar ze haar uitzonderlijke vaardigheden en vastberadenheid toont. Lieve's prestaties in een sport die zowel technische bekwaamheid als mentale focus vereist, maken haar tot een inspiratiebron voor sporters van alle niveaus. Haar doorzettingsvermogen en liefde voor boogschieten zijn bewonderenswaardig. Lieve toont aan dat ambitie en toewijding de sleutels zijn tot het bereiken van succes. Haar continue drang om zichzelf te overtreffen en nieuwe records te vestigen, maakt haar tot een rolmodel binnen de boogschuttersgemeenschap. De erkenning van Lieve voor haar prestaties in 3D-archery benadrukt haar invloed als een topatlete. Haar successen tonen aan dat sport een levenslange passie kan zijn en inspireren anderen om hun eigen grenzen te verleggen. Lieve Van Den Wouwer is een toonbeeld van veerkracht, passie en toewijding, en verdient alle lof voor haar bijdragen aan de sport en als inspirerend lid van onze gemeenschap.
Luc K.
0 3
lees meer

M- VRIJWILLIGER

Wie was dé vrijwilliger van jouw (Mortselse) vereniging in 2023?

Els Roels
Al heel lang leidt Els Zwemclub Flipper in goede banen als voorzitter. Maar ook lesgeven doet zij met veel plezier en toewijding. Dat verdient een pluim.
Tim A.
0 0
lees meer
Ontdek ze allemaal

M'ies 2023

Met dit project willen we onze verenigingen, talenten en vrijwilligers jaarlijks in de kijker zetten.

Vanaf 1 december 2023 tot en met 10 januari 2024

Verenigingen nomineren zichzelf, één van hun leden en/of vrijwilligers.

28 februari 2024

Bekendmaking en viering winnaars M'ies 2023