home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Hoe werkt het

Het grootste deel van het werk is al gedaan. De projecten hebben vaak ter plaatse al heel wat gerealiseerd. De informatie hierover is gebundeld op de website. Nu is het tijd voor het plezante werk, en daarvoor doe jij dus mee. Jij mag je stem uitbrengen op het project dat volgens jou de titel van 'Mondiaal Project 2021' dubbel en dik verdient. 

Twijfel je welk project dat is? Goed nieuws, je mag tot drie keer toe een stem uitbrengen. Geen keuzestress of schuldgevoelens dus. 

Je stemt via de website? Dan moet je je eerst registreren. Als je al eens deelnam aan een eerder participatieproject, moet je enkel inloggen. 

Je kan ook stemmen via het formulier in M-stadsmagazine. Voor de volledigheid: als je via de website stemt, stem je niet meer op papier, want dat zou vals spelen zijn. En dan mag je wel schuldgevoelens hebben. 

Op 11 november wordt het stemmen afgesloten, en worden alle stemmen op papier bij de digitale gevoegd. Het resultaat ervan wordt bekend gemaakt op de feestelijke receptie voor 'Prijs Monidaal Project 2021', en nadien ook via deze weg. 

Bij een gelijke stand tussen twee of meerdere projecten, wordt de prijs verdeeld. Dat is eerlijk.

Succes allemaal!

 

 

Deel op facebook
Deel op twitter