Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

M-DOD: welke vereniging zette zich in voor de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen?

In de Buurt vzw - Vrijwilligersploeg Geefwinkel

Waarom wil je deze vereniging nomineren?

De geefwinkel van 'In de Buurt" biedt ondersteuning aan kwetsbare gezinnen. Daarbij wordt effectief gewerkt rond de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen DOD10-ongelijkheid verminderen en DOD12-verantwoorde consumptie. Het team van vrijwilligers is zich tijdens corona en op de nieuwe locatie van het Fort 4 blijven inzetten om onze bezoekers verder te helpen met materiaal waaraan nood was. Mensen brengen nog bruikbare zaken naar onze geefwinkel omdat ze weten dat de zaken die ze geven een nuttig tweede leven kunnen leiden. Een paar laarsjes maat 37, speelgoed, baby-uitzet, kookgerei, een kinderfiets voor een 6-jarige, schoolbenodigdheden, een winterjas voor zowel tiener als volwassene, ...:, alles wordt netjes gesorteerd en komt uiteindelijk terecht bij iemand die het kan gebruiken. Het lijken kleine zaken, maar voor vele gezinnen maakt dit een groot verschil. www.indebuurtvzw.be
151
10
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Ik hoop dat het veel stemmen krijgt
Omdat ze voor velen zo veel betekenen!
InDeBuurt is fantastisch. Hartelijk dank 👍
Met dank aan de vrijwilligers die zich inzetten voor hen die het nodig hebben. Geeft ook voldoening aan de schenkers.
Fantastisch initiatief
Bedankt voor uw hulp voor Oekraïners en andere mensen die hulp nodig hebben. Wat jullie doen is ongelooflijk en wordt zeer gewaardeerd. Jullie zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Opreht, dank je wel! :)
Щиро дякуємо від українців за допомогу! Ваша волонтерська діяльність дуже важлива для українських сімей що мешкають зараз у Морцелі!
Fantastische vzw die zoveel mensen helpt in deze moeilijke tijden !
Top !!
Top!