Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

M/V

Serge Appels

Waarom wil je die persoon/ vereniging nomineren?

Sinds 2012 is Serge voorzitter van onze club Satori Kwai Mortsel. We bestaat al 68 jaar en Serge is ondertussen al 10 jaar een geliefde voorzitter! Het allerbelangrijkste voor hem is de familiale sfeer in de vereniging, iedereen is welkom op onze tatami! Hij is, bijna dagelijks, actief op de mat. Als fanatieke judoka, met de zwarte gordel, en als populaire trainer voor onze talrijke jeugd en volwassenen. Buiten onze dojo verspreidt hij de Judo sport en filosofie in de vele Mortselse scholen tijdens sportdagen en op initiaties. En we mogen vooral het vele werk 'achter de schermen' niet te vergeten. Zo heeft hij mee 'TopJudoAntwerpen' opgericht en is als voorzitter uiteraard steeds aanwezig op de vergaderingen van onze overkoepelende federatie 'Judo Vlaanderen'. Ook voor het onderhoud van onze oefenzaal slaagt hij er steeds in om iedereen te motiveren samen even de handen uit de mouwen te steken. En natuurlijk, geen vereniging blijft bestaan zonder een goed feestje, kwis of jaarlijkse barbecue...zelfs dat wil hij niet uit handen geven! Serge, wij zijn er van overtuigd dat dit al 10 jaar een fantastische prestatie is! En dat allemaal naast je drukke professionele dagtaak en in combinatie met je fijne gezin. Onze 240 sportieve leden, verdeeld over de drie afdelingen 'Judo' 'Ju-Jitsu' en 'Escrima' zijn meer dan trots op onze geweldige voorzitter!

Wat is de naam van de vereniging?

Sator-Kwai Mortsel.
12
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Een fantastische club met een fantastische voorzitter aan het roer, goed organisator, sluit niemand uit. Wat bij Satori Kwai gebeurt door vrijwilligers, onbezoldigd én met de grootste glimlach, daar zouden veel andere sportclubs heel wat centjes voor moeten neertellen. Doe zo verder, Serge, maar ook alle andere vrijwilligers bij Satori Kwai! Mijn respect hebben jullie.
Top voorzitter en zeer goede trainer. Zou verdiend zijn als hij wint. 4P
top voorzitter, top trainer en top vader!
Top voorzitter
Geweldige man en geweldige voorzitter!
4p
Serge Appels, een topkerel met het hart op de juiste plaats voor zijn favoriete club en gevechtsport in het algemeen. Stephane Castrique
Top voorzitter, extra lief, begaan, .... Ik kan nog even verder gaan 🙂
Een topleraar. Iemand die schijnbaar moeiteloos expertise, passie, gedrevenheid, gezag en humor combineert. Iemand die schijnbaar moeiteloos kinderen bij de les kan houden hen en respectvol leert omgaan met elkaar.
Topcoach voor een bende enthousiaste kids
Dank je om er altijd te staan voor de kids!
Ongelooflijk veel respect voor Serge, topkerel!