Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

M-top!

Five Elements Shaolin Kempo

Waarom wil je die persoon/ vereniging nomineren?

Sinds 2003 kan je bij Five Elements terecht voor Shaolin Kempo, een Chinese krijgskunst. In een warme en toegankelijke sfeer waar iedereen welkom is, staan sport, traditie, plezier en vriendschap centraal. Ook tijdens de pandemie bleven de lesgevers zich inzetten om, desondanks de soms moeilijke maatregelen, toch les te kunnen blijven geven en zochten ze steeds een oplossing om ervoor te zorgen dat de leden zich konden ontspannen op een veilige manier.

Laad eventueel een afbeelding op van de persoon/ vereniging die je wil nomineren

Wat is de naam van de vereniging?

Five Elements Shaolin Kempo
4
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Omdat KEMPO heeft een goede invloed voor discipline, motivatie en kracht voor groot en klein. Tijdens de crisis van de covid-19, stopte men niet met de lessen. Ze hebben iedereen gemotiveerd om de lessen te volgen en online lessen, lessen in het park aangeboden, alles georganiseerd volgens de regels van COVID, tijdens de zomer zelfs gratis lessen in het park. Ook KEMPO zorg voor omwille budgetaire redenen van de gezinnen een door campagne voor de uniformen te ruilen en verminderen de kost van nieuwe. Top club en leden! Dave Broes
Tofste club van Belgie !
Omdat deze club tijdens de corona periode steeds actief is gebleven, coronavrij is gespaart gebleven. De inzet van deze mensen zijn gewoon niet te beschrijven. Jullie zijn 1 voor 1 toppers 💪💪💪 blijf zo verder doen.
Top club & leden ! op alle vlakken een absolute aanrader voor op maat gemaakte krijgskunst voor klein & groot !