home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Geef jouw mening

Tijdelijke 1richtings verkeer volslagen zinloos

 

Wat houdt je mening juist in?

Zoals zovelen ben ik ook van mening dat dit tijdelijke 1richtings verkeer volslagen zinloos is. Het sluipverkeer buigt nu af naar de prins Leopoldlei, op woensdag als het markt is naar de Pieter reypenslei. De mensen die in de Mortselveldenlaan/ floralaan/ tommeltlaan / oudebaan en christus koninglaan wonen zitten gevangen in hun wijk. Ook de uren zijn compleet absurd; van 7.30-9 en 15-18 is ruimschoots voldoende. 

Gezien de ligging van Mortsel is druk verkeer in de gehele stad nu eenmaal niet te vermijden. Hoogstens kan je het probleem 1 of 2 straten opschuiven. Waardoor het probleem net erger wordt, want dan wordt het verkeer in 1 rattenval samen geleid in plaats van dat het zich nu enigszins verspreid naargelang de bestemming. 

Door het jarenlang weghalen van de 2e rijstrook en slechte regelingen van lichten is het onmogelijk om al het verkeer te beperken tot mechelsesteenweg, liersesteenweg, antwerpsesteenweg en militaire baan. Om nog maar te zwijgen van de gegijzelde wijkbewoners. 

Dergelijke onzinnige beslissingen zijn m.i. genomen door iemand die Mortsel alleen kent als een stratenplan met cijfertjes. Gelieve nu te luisteren naar alle ervaringsdeskundige die hun stem laten horen via oa social media. Weg met dat domme verbod! 

0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties