Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Wie is de beste buur van Mortsel?

4
12
Geef zelf je nominatie

Deze nominaties werden reeds ingediend

Willekeurig Populair Recent
Julienne Vermeiren
Exact waarom er in de advertentie stond: wij kunnen elk moment bij haar terecht, ze neemt onze pakketjes aan, ze zorgt voor onze kat, doet regelmatig gezellig een voorhofbabbeltje. Niet het huis naast ons maar daarnaast. Samen met haar man, Walter, de ideale, toffe, lieve buren die iemand zich maar kan wensen.
Naomi G.
0 0
lees meer
Erwin Heynen (en zijn vrouw Ann)
Erwin woonde enkele jaren met zijn vrouw in Aruba. Hij een Nederlander, zij een Belgische. Na een korte tussenstop in Berchem is hij ongeveer 12 jaar geleden onze naaste buurman geworden. Vanaf dag 1 kwam Erwin zich voorstellen met de allergrootste glimlach. Dit doet hij ook telkens er nieuwe buren bijkomen. Als geen ander weet hij meteen ook alle nieuwe namen uit de straat. Nooit ging er een dag voorbij zonder zijn vrolijke goedemorgen. Als er iets hersteld moet worden, staat hij als eerste klaar om te helpen. Hij bouwt knikkerbanen met onze zoon, brengt gewonde egeltjes naar de opvang, tovert onze oprit om tot een skateparkje, bakt taarten en trakteert ons ook met Arubaanse lekkernijen, bij de eerste zonnestralen staat hij klaar met zijn flesje wijn en pintjes om te verorberen aan onze gemeenschappelijke aperotafel op de oprit. Ook tijdens de lockdownperiode bleef zijn optimisme steeds de bovenhand nemen. Hij is bovendien een mens met veel levenswijsheid-en ervaring die zich nooit moeit, maar steeds een luisterend oor. Zijn verjaardag vieren we samen met zijn ex-buren uit Aruba en zijn lagere schoolmaten, een bewijs dat hij een trouwe vriend/buur is voor zoveel mensen. En als het Nederlandse elftal speelt? Dan verschijnt hij als gekke Oranje-fan over ons tuinmuurtje, om even later mee te staan applaudisseren voor onze Duivels. Een duivelpak zie je hem echter niet aantrekken, hij is immers een engel van een buurman. Aan zijn openheid kunnen veel mensen een voorbeeld nemen.
liza g.
2 3
lees meer
Stefan Vermeulen
Stefan Vermeulen, een begrip in de Dieseghemwijk. Als vader van 4 dochters zet hij zich belangeloos in voor de Scouts 32,48 waar hij een ontmoetingsplaats gecreëerd heeft voor leden van de scouts, ouders van leden en oud-leden maar ook voor mensen van de buurt die elkaar graag leren kennen in het scoutscafe op vrijdagavond. Als buur kan je ALTIJD op hem rekenen! Van hulp bij de (grotere) tuinwerken, hulp bij het dragen van zwaardere stukken die moeten verhuisd worden voor ruglijders, ouderen of om de vrouw te sparen… 😉 In ons Whatsappgroepje met de buurtbewoners neemt hij vaak het initiatief voor de geïnteresseerden voor een avondwandeling of een partijtje tennis 🎾 op Tennisclub FORT 4. In dit groepje nodigt hij ook graag de buren uit op “aperitief bij Stefan en Kristel” waar we steeds als koningen ontvangen worden met een hapje en een drankje! 🍖🍺 Zijn gezondheidstoestand dwingt hem om u 200% te genieten van het leven en in zijn levensvreugde en optimisme neemt hij dan ook graag iedereen die hij kent mee om van het leven een FEEST te maken! Hij geniet van de kleine dingen van het leven: een pintje met vrienden, uitjes met zijn prachtige familie, wandelen met zijn vrouwtje met de wandelclub, tennis met de buren en gaan vissen om zijn gedachten volledig te verzetten. Stefan, je bent een prachtpersoon! De beste buur die je kan dromen! Stem voor hem, hij verdient het dubbel en dik! 🤗
Luc M.
1 9
lees meer
Emmanuel Deckmyn en Mayté Salamero
Ik wil dit tof Mortsels koppel nomineren omdat ze steeds klaar staan voor ons,we zijn er steeds welkom.Ze maken onze weekends mooi door ons mee te nemen om iets te gaan eten of drinken,gecombineerd met een wandelingetje met de honden.Is er iets groot of klein,we kunnen er altijd voor bij Mayté en Emmanuel zijn.Hebben de kinderen het even moeilijk kunnen ze daar ook altijd terecht voor een praatje,net zoals ik. Lieve,warme mensen met een hart van goud!Vandaar wil ik even bij deze mijn buren nomineren omdat ze dat meer dan verdiend hebben.
Mariella M.
0 0
lees meer