Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ontdek het thema

Wie is de beste buur van Mortsel?

Marina van Schil

Waarom wil je deze persoon nomineren?

Marina is een paar jaar geleden met vervroegd pensioen gegaan om zorg te dragen voor haar man én haar moeder (95jaar) die nog steeds alleen verder in de straat woont. Als grote dierenliefhebber verzorgt Marina de huisdieren van verschillende buren in de straat wanneer deze een weekendje weg zijn of met vakantie. Naast de dieren zal ze met plezier ook de planten verzorgen, de brievenbus ledigen en oogje in het zeil houden. Ook voor de kinderen in de straat is Marina een geliefd persoon. Een snoepje,chocolaatje of een taartje...de kinderen weten waar ze moeten zijn. Maar ook zeer fijne kleine zaken vergeet ze niet. Zo was er nog niemand komen aanbellen voor Halloween en wie staat daar plots voor de deur verkleed als tovenares( of was het toch een heksenhoed?) , juist Marina. Ze verdient deze attentie, niet enkel van ons gezin, maar van heel de straat.
13
3
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Marina, ik wens je veel succes, Gene. ( Carpe Diem)
Marina heeft zelf geen kinderen, maar onze kinderen zien haar zeker als hun oma van de buurt. Een high five, een knuffel, een babbeltje of een lekkere chocolade wafel… Marina heeft altijd wel iets te delen of te vertellen. Bedankt voor de goede zorgen.
Altijd met een glimlacht helpt ze waar kan een vrolijke zwaai naar de kinderen in de straat en een hartelijke aai naar alle dieren in de straat, de honden, de poezen en de mensen. Iedereen krijgt een plaats in Marina haar warme hart. Ook Leo haar echtgenoot heeft steeds ruimte om een verhaal te delen