home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Wat doe jij deze zomer?

Mortsel Bestuift is terug. En hoe. De Beste Buur, die kennen we, dat is Jos. Twee straten kregen elk een naam. Dankzij #Ongehoord hoorden we meer dan 400 verhalen van jongeren. Tijd voor wat ontspanning nu, tijd voor vakantieplannen…

Want ... een uur lang geen jengelende kinderen naast je tuinstoel. Een hele avond vrolijke pubers aan tafel want ze hebben een súperdagje gehad. Of nog beter..., een halve dag samen met de beste vrienden helemaal van de wereld zijn dankzij die topactiviteit achter de hoek…

 Dat staat jou te wachten, dankzij TopTips2021. Want hier vind je tips voor jong en oud, voor sportief en minder sportief, voor in goede en kwade weersomstandigheden, zolang de grote vakantie duurt.

Toptips2021 is een platform waar jij inspiratie kan vinden. Want geef toe, ook jij bruist niet élke dag van frisse creativiteit.

Maar je kan ook delen. Want wie weet hoeveel plannetjes jij wel al hebt? Dus doe eens zot, en laat het weten aan de rest van de wereld, startend met Mortsel. Deel je TopTip voor de zomer van 2021. Hoe meer je anderen kan inspireren, hoe meer tips je er zelf zal vinden, dat werkt aanstekelijk toch, plezier maken?

Deel je avonturen via Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat, ... of via eender welk sociaal platform, met de #toptips2021 uit #Mortsel en maak van Mortsel de vakantiestad bij uitstek.

Deel op facebook
Deel op twitter