Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

M-top! Welke vereniging was DE vereniging van 2022?

Scouts 32/48 Mortsel

Waarom wil je deze vereniging nomineren?

Omdat ze steeds achter het motto #allesvoordemannekes staan en er voor zorgen dat honderden kinderen op zondagochtend de tijd van hun leven beleven. Niet alleen de zondagochtenden, maar ook alle weekends en kampen die in elkaar worden gestoken! Het is een ontmoetingsplek geworden voor jong en oud, waar er steeds gelachen en getroost kan worden en waar verhalen worden bovengehaald over die ó zo heerlijke scoutsherinneringen. Een plek waar ruimte is voor groei van nieuwe vaardigheden, jezelf tegenkomen, in groep leren functioneren en plezier maken. Dat is den 32/48 voor ons!

Laad eventueel een afbeelding op van de vereniging die je wil nomineren

207
9
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

💛❤️
Zo fijn, hoe jongeren zich inspannen en klaarstaan voor elkaar! Scouts is een mooi vangnet! Hartelijk dank,
Waanzinnig gedreven jonge leiders met een hart voor elk kind. Echt uniek! En de nieuwjaarsreceptie was AF! Danku
Omdat fantastish actieve jongeren groep is !!
Deze scouts is een hechte vriendenkring voor onze kinderen geworden door hun waarden en normen. Het zijn ook deze waarden en normen die onze kinderen zelf uitdragen en dat is fantastisch. Bedankt nogmaals daarvoor en daarom zijn zij voor mij de BESTE!
Doordat ze een aantal belemmeringen voor deelname wegnemen, en de werking zo inclusief en toegankelijk mogelijk proberen te maken, zorgen ze ervoor dat nog meer jongeren van het avontuur van Scouting kunnen genieten en dat Scouting net zo divers wordt als de gemeenschappen waarin we leven. Diepe diepe buiging voor de leiding! Alles voor de mannekes! (dankbaar)
Fantastische scouts, geweldige leiding!
Alles voor de mannekes elke zondag💞
Toffe scoutsgroep 👍👌