Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

M-krak!

Wie is hét talent van 2022?

Gianni Shahberdian

Waarom wil je deze persoon nomineren?

Gianni: Kampioen van België 2022! Gianni zag, vocht en overwon bij de U18 judo heren in de categorie -66kg. Niet alleen het BK, maar de weg er naar toe was ook 'bezaaid' met gouden medailles ;-) - goud op Provinciaal Kampioenschap Jeugd - goud op Vlaams Kampioenschap Jeugd - goud op Belgisch Kampioenschap Jeugd Jammer genoeg kampte onze judoka nadien met een schouderblessure, en kon hij zijn zegetocht voorlopig niet verderzetten. In 2023 kan/mag Gianni werken aan zijn come-back. Alvast veel succes Gianni. Dankzij jullie stemmen ook Goud bij de M-ies voor Gianni?

Laad eventueel een afbeelding op van deze persoon/ vereniging

In welke vereniging is deze persoon actief?

Satori Kwai Mortsel
72
14
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Hij was op het moment voor zijn blessure de beste van België in zijn categorie en net begonnen aan zijn internationale doorbraak.Dus stemmen hij kan de steun voor zijn terugkeer goed gebruiken.
Hij neemt dit serieus, je hebt niet veel mensen die dat doen op zijn leeftijd. Ondanks hij geblesseerd is, geeft hij het niet Z zomaar op. Je zou eens moeten zien hoe erg hij zijn best doet om sterker terug te komen and trust me he will come back stronger.
Kijk damens en heren, ik ken Gianni al een tijdje en die man is iets anders. Hij is belachelijk goed in wat ie doet en soms vraag in me af of dat hij wel menselijk is. Hij doet zijn sport enorm graag en neemt elke obstakel als een champ. Hij is zeer aangenaam en tovert een glimlach op mijn gezicht. Iedereen heeft een persoon waar die naar op kijkt en ik kijk naar hem op. Hij inspireerd mij om mijn best te doen elke keer als ik hem op de mat zie. Hij talked the talk maar nog belangrijker hij walked the walk. Jammer van zijn blessure want hij was on fireee and geen brandweerman in de wereld kon hem blussen. Die man verdient het zwaar en als je op iemand anders stemt dan ben jij echt dom en stom. Maar show love naar de future world champion of theeee word. Gianni shhhhahhhhberdiaannnnn. Ps: Hij is ook nog eens super knap ;)
Deze strijder verdient de winst, omdat hij veel beter is als de rest van de deelnemers en er ook harder voor werkt 💪🏼💪🏼
Op school een boezemvriend. Op de mat een machine. Niemand verdient dit meer!
Goed gezegd!
Jongeman heeft onlangs een blessure gehad, en is nu al zo goed als hersteld in zo’n korte tijd. Hij is niet alleen een man, maar een BEEST 🦁
yay gianni!!!!!
Hij verdient deze prijs. Deze judoka strijdt elke dag om beter te zijn en gaat door dik en dun.
Strijder 💪🏿
Ik heb een paar oefenlesjes gekregen van deze jongeman, hij is een goede judoka en een betere vriend 😉
Wel een beetje onverdiend als hij meer dan de helft van het jaar een blessure had ….
Jammer van de blessure, maar zelfs in die helft hoogstwaarschijnlijk meer behaald/verdiend dan de meeste.
Ik heb net even in detail de prestaties van de andere deelnemers vergeleken met die van Gianni. Ik moet inderdaad toegeven dat Gianni erg veel heeft gepresteerd in dat halve jaar. Het had misschien nog mooier geweest als hij geen blessure had opgelopen, maar ik moet toegeven dat ik misschien wat te voorbarig ben geweest. Mijn stem gaat uiteindelijk toch naar Gianni!
Deze komt op Telegram 🥷
Zemmertj
He’s him.
💪