Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

Meer dan! Welke vereniging toonde maatschappelijk engagement?

MOzaîek vzw

Waarom wil je deze vereniging nomineren?

MOzaîek verenigt mensen in Mortsel, met diverse achtergronden. Samen willen ze onze kleurrijke samenleving leuker en boeiender maken en vernieuwen. Daarbij staan ontmoeting, kennismaken, genieten en aangenaam verrast worden voorop. Maar ook educatieve activiteiten komen aan bod. Ze willen de toegang voor nieuwe werelden openen en glazen plafonds laten wegdampen. Elk jaar komen er nieuwe activiteiten bij zoals in 2022 een Iftar, de beurs 'Geschenken zonder Grenzen', de educatieve avond 'We have a dream!'. Iedereen met positieve ideeën en een open geest wordt warm verwelkomd in de zeer actieve groep.

Laad eventueel een afbeelding op van de persoon/ vereniging die je wil nomineren

45
4
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Een zeer mooi initiatief!!! Een warme groep Entjousiastelingen met het hart op de juiste plaats voor diversiteit en een kleurrijke samenleving
Een toffe warme vereniging met interessante inhoud en gemotiveerde vrijwilligers. Hun activiteiten zijn een grote meerwaarde voor Mortsel en omgeving.
Mozaïek brengt mensen samen. Dit warm initiatief is zo belangrijk voor Mortsel en alle bewoners. Ze maken ook overheerlijke hapjes op de jaarmarkt! Vriendelijke mensen en top organisatie.
Heel mooie organisatie! Met gedreven vrijwilligers en een super leuke en diverse groep leden die enthousiast deelnemen aan activiteiten