Grote opkomst op de info-avond Mortsel-dorp!

Infoavond 20 oktober 2021

Op 20 oktober hielden we een info-avond over de proefopstelling Mortsel-dorp. Tijdens deze info-avond lichten we toe welke veranderingen er komen, en waarom we dit doen. Het proces werd toegelicht aan de meer dan 400 geïnteresseerden. 

Wie werd er uitgenodigd?

Voor de infotentoonstelling werden maar liefst 1200 brieven verdeeld bij de bewoners van Mortsel-dorp. Dat is best veel voor een infotentoonstelling. We wilden vooral de straten waar effectief iets verandert uitnodigen, in combinatie met de dichtstbij gelegen straten. Maar ook bewoners van iets verder gelegen straten, waren uiteraard welkom. Op de homepage van www.mortsel.be kon je de info over de avond terugvinden.

Een week na de infotentoonstelling valt het M magazine bij alle Mortselaars in de bus. Daarin staat ook het plannetje met alle maatregelen en info over de proefopstelling, net als de verwijzing naar mortselbestuift.be voor reacties/suggesties. Op die manier is iedereen geïnformeerd en krijgt iedereen de kans om zijn of haar bevindingen aan lokaal bestuur Mortsel door te geven, en dat 6 maanden lang.

 

Bedankt aan iedereen die gisterenavond de moeite nam om de infotentoonstelling van Mortsel-dorp te bezoeken. Jullie waren met velen! Het was fijn om van gedachten te wisselen. We kijken uit naar jullie suggesties en bevindingen!